Tietoa Meistä

hiusttudiohelmi_sisakuva

Olemme raikas koko perheen parturi-kampaamo Järvelän keskustassa.  Toimitilamme on viihtyisä ja valoisa. Meillä on aina yksilöllinen ja ystävällinen palvelu.

image

Meille Helmessä on tärkeää pysyä inspiroituneena ja innostuneena joten kouluttaudumme jatkuvasti. Teemme taidolla niin varmat klassiset tyylit kuin rohkeammatkin meikit ja kampaukset, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Haluamme tarjota hemmotteluhetkeä arkeen!

image

Olemme ihastuneet Davinesin ekologiseen kestävää kehitystä tukevaan tuotesarjaan. Käytämme Davinesin tuotteita pesupaikalla, hiusten muotoiluun ja viimeistelyyn. Autamme mielellämme hiusten ja ihon kotihoitoon liityvissä pulmissa. Käyttämämme hiusvärisarjat ovat Davines ja hajusteeton Sim.

Helmessä teitä odottaa Miia, meikkaaja-1998, parturi-kampaaja-2001, manikyristi/kynsiteknikko-2014. Lappilalainen vuodesta 2009 ”Olen visualisti ja näpertäjä! Rakastan koko kauneusalaa, mutta erikoisen lähellä sydäntä on värit, kampaukset, meikit ja kokonaisuuksien luominen.”

image

Noora, parturi-kampaaja-2015. Noora on innostunut hiusalasta, värien ja muotojen maailmasta. monisävyvärjäykset ovat suosikki töitä!

image

Mette, parturi-kampaaja-2015, ripsiteknikko-2015. Tarkka ja näppärä Mette on mieltynyt ripsipidennysten tekemiseen.

image

Infoa asiakkaille parhaan lopputuloksen takaamiseksi!

-Puhtaus, hiukset leikataan aina puhtaana, mielellään vastapestyinä. Samoin kun kampaukset tehdään pestyihin ja kuiviin hiuksiin. Voit tulla esim.aamulla pestyillä, muotoilutuoteettomilla hiuksilla leikkaukseen tai kampaukseen. Tai sitten voit saada täällä paikanpäällä rentouttavan pesun ja hieronnan. Näin työnjälki on parhaimmillaan ja säästämme työvälineitä, esim.saksia epäpuhtauksilta, kuten rasva ja katupöly. Poikkeuksena väri ja permanentti asiakkaat! Ennen näitä käsittelyjä, ei tarvitse pestä rasvaista hiusta. Ainoastaan suuret määrät hiuslakkaa voi haitata värin imeytymistä jossain määrin.

-Toiveet, pyrimme toteuttamaan aina asiakkaan toiveet, niin paljon kuin se on mahdollista. Voit tuoda mukanasi vaikka nipun kuvia ideoista ja tyyleistä, mitkä miellyttävät. Välillä voidaan vääntää ihan rautalangasta, jotta ymmärrämme varmasti toisiamme. Kun tulemme tutuksi ja opimme tuntemaan persoonan ja hiusten erityispiirteet. Kommunikaatio ja työskentely tulee sujuvammaksi:)

-Ripsipienpidennykseen tullaan ilman silmämeikkiä. Meikki poistetaan jo illalla. Tai vähintään tunteja ennen, jotta meikin poistamisesta ripsiin imeytynyt vesi ehtii haihtua. Myös rasvaamista ja rasvapohjaisia meikinpoistoaineita silmien lähellä kannattaa välttää. Rasva voi heikentää liimasidosta. Kuin myös haalistaa ripsien ja kulmien kestoväriä.

-Ripsihuoltoon tullessa, ripsiä pitäisi olla vähintään 50% jäljellä. Muuten ilmoitettu huollon hinta ei päde.

-Meikkaukseen ilman meikkiä. Kevyt päivävoide on hyvä olla pohjalla. Mukaan kannattaa ottaa esim.valokuva puvusta ja koruista.

-Aikaulut. Olemme erittäin joustavia ja yritämme toimia teidän aikataulujenne mukaan. (Omien pienten lasten ehdoilla toki) Muistathan perua tai siirtää aikasi ajoissa. Netistä varatut ajat pitää siirtää tai perua puhelimitse:)

-Kotikäynnit. Tulemme tarvittaessa myös paikanpäälle! esim. liikuntaesteiset tai hää-ja polttari porukat. tiedustele puhelimitse.

-Takuu. Jos et ole tyytyväinen saamaasi lopputulokseen, ota pikimmiten yhteyttä. Viikon sisällä, miellään jo seuraavana päivänä. Mietitään yhdessä miten tilanne korjataan. Otamme mielellään vastaan niin risut kuin ruusut ja koitamme oppia aina paremmaksi.

-Meillä käy maksuvälineenä käteinen ja yleiset kortit.

image

Olemme auki sopimuksen mukaan joustavasti. Tiedustele rohkeasti – Yritämme aina auttaa!